Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 7 d'octubre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


L'1 d'octubre es va obrir el termini per presentar el Balanç de Nitrogen en Granja (BNG) 2021

Us informem que des del passat dia 1 d’octubre ja es pot realitzar el Balanç de Nitrogen en Granja (BNG) de la campanya 2021. Aquest tràmit s'ha de realitzar durant l’últim trimestre de l’any.

 • Les explotacions ramaderes que van realitzar el BNG l’any passat han de tornar-lo a presentar enguany, per tal de justificar el manteniment de la reducció de Nitrogen.
   
 • Les  explotacions ramaderes que encara tenen una dieta vigent de nivell 3b en el seu pla de gestió de dejeccions ramaderes (i que, per tant, l’any passat no van realitzar el tràmit del BNG) aquest any SÍ que l'hauran de dur a terme si volen mantenir el nivell de reducció, ja que aquest tipus de dietes deixarà de ser vigent el 31 de març de 2022.
   
 • Les empreses que no cursin el BNG durant aquest campanya tindran l'obligació de modificar el pla de gestió de dejeccions ramadares, aportant més base agrícola o alternatives de gestió, a partir del març de 2022.

Des de la Cooperativa podem realitzar-vos aquest tràmit. Si hi esteu interessats/des, poseu-vos en contacte amb nosaltres.


Assemblea general ordinària 22/10/2021

Convocatòria assemblea (format PDF)

Protocol COVID-19 (format PDF)

Delegació de vot (format PDF)


Curs "Benestar animal, explotacions porcines"

Tornen els cursos presencials a la Cooperativa d'Artesa de Segre.

BENESTAR ANIMAL, EXPLOTACIONS PORCINES

Curs totalment subvencionat.

Informació i inscripcions al telèfon 973 400 098


Consulta el cartell de la jornada clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 30 de setembre de 2021.

Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


S'inicia la campanya de la DAN 2021

Aquest divendres, 1 d'octubre, s'inicia una nova campanya de la Declaració Anual de Nitrogen (DAN 2021), que s'haurà de presentar abans del 20 de gener de 2022.

En aquesta declaració, hi han de constar les aplicacions de Fertilitzants Nitrogenats realitzades durant el període que va des de l’1 de setembre de 2020 fins al 31 d’agost de 2021.

Des de la Cooperativa d'Artesa de Segre us podem cursar aquest tràmit, que és d’obligada presentació per a totes aquelles explotacions ramaderes i agrícoles de més de 4 hectàrees de secà o més de 3 hectàrees de regadiu. També us podem ajudar a complimentar el Llibre de Gestió de Fertilitzants.

Qualsevol dubte o consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres. 

 


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de les empreses de l'Economia Social.

Llegiu tot l'article clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 23 de setembre de 2021.

Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Article sobre l'Agrocentre, punt neuràlgic de la Cooperativa d'Artesa de Segre

L'Agrocentre és lloc de trobada entre socis i tècnics; un espai d'assessorament, de formació i de recollida dels productes essencials per a les explotacions agrícoles i ramaderes.

Llegeix l'article sencer clicant    AQUÍ


Prevenció de la Caudofàgia

Durant aquest estiu, hem dut a terme un procés de revisió interna a les nostres granges. Una part important d'aquesta revisió/avaluació ha estat la prevenció de la Caudofàgia. En aquest sentit, s'han deixat algunes camades sense escuar i el resultat ha estat molt positiu.

 • La normativa vigent (Directiva 2008/120/CE i Recomanació (EU) 2016/336) indiquen que l'escuament no pot practicar-se sistemàticament com a únic mètode de prevenció de la caudofàgia. Només està permès en aquells casos on, havent aplicat els canvis corresponents en el maneig i les infraestructures, aquesta persisteixi. 
   
 • La Caudofàgia és una de les principals causes de decomís als escorxadors, perquè provoca infeccions a la mèdul.la espinal de l'animal.

Recordeu que comptem amb un equip de tècnics i veterinaris que poden atendre els vostres dubtes i consultes.