Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 13 d'octubre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Consulta la Newsletter d'aquest mes d'octubre

CLICA AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 6 d'octubre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


El projecte Baluard de Celler Montsec, a TV3

Ahir dimarts, al TNComarques de TV3, es va explicar el projecte Baluard de recuperació de vinya al Montsec, impulsat pel nostre Celler Montsec. Un dels beneficiaris d'aquest projecte és el Monestir de les Avellanes.

Recupereu el reportatge en aquest enllaç https://bit.ly/projectebaluardTV3


Agenda de presentacions de vins del Celler Montsec

El proper dissabte 8 d'octubre, de 19:30h a 20:15h, en el marc de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt, Celler Montsec realitzarà la presentació del vi "Bellpuig", elaborat a casa nostra amb els raïms de les vinyes del Monestir de les Avellanes. També hi serà present Robert Porta (historiador i director del mateix Monestir), que explicarà la història del projecte de vi "Bellpuig".

D'altra banda, el dilluns 10 d'octubre, a les 19.30h, durem a terme la presentació de la nova anyada del vi "Astronòmic" al Parc Astronòmic del Montsec. L'acte constarà d’una degustació del vi “Astronòmic” tot mirant les estrelles, amb explicacions de l’equip del Parc Astronòmic del Montsec, seguit d’un maridatge estel·lar amb productes artesans de proximitat. 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 29 de setembre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Nova campanya de la DAN 2022

Us informem que el proper dia 1 d'octubre, s'inicia la campanya de la DAN 2022 (Declaració Anual de Nitrogen). El període de presentació finalitzarà el dia 20 de gener de 2023. 

Què s'ha de declarar? Les aplicacions de fertilitzants nitrogenats (incloent-hi les dejeccions ramaderes), realitzades durant el període comprès entre l’1 de setembre del 2021 i el 31 d’agost de 2022. 

Si voleu que us ajudem a cursar aquest tràmit, així com a complimentar el Llibre de Gestió de Fertilitzants, poseu-vos en contacte amb nosaltres.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 22 de setembre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Jornada tècnica sobre el cultiu i la comercialització de lleguminoses de qualitat en ambient de secà

Avui dimecres, 21 de setembre, es durà a terme una jornada tècnica a Castellfollit del Boix (Barcelona), amb el nom "El cultiu i la comercialització de lleguminoses de qualitat en ambient de secà". Es tracta d'una activitat promoguda pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, i organitzada per la Fundació Miquel Agustí i l'Ajuntament de Castellfollit del Boix, que també compta amb la participació de diferents actors del sector, entre ells, la Cooperativa d'Artesa de Segre. 

Consulta tot el programa clicant AQUÍ


Converses - Trencant costures - Sònia Morell i Montse Cardona

Qui diu que no és possible? I tant que sí! La Sònia i la Montse han creat el primer mono femení; una peça de roba laboral que, per damunt de tot, vol ser pràctica, còmoda i estilosa. El nostre Agrocentre serà un punt de distribució d'aquesta nova granota que acaba de sortir al mercat. SI voleu conèixer la seva història, cliqueu AQUÍ