Celler Montsec participa al programa Lleida Activa de Lleida TV

Des de Celler Montsec vam participar al darrer programa de Lleida Activa de LleidaTV, fent balanç de la campanya de la verema d'enguany. Podeu recuperar la intervenció CLICANT AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 27 d'octubre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Participem a la XXIV Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs

Aquest matí, hem participat a la XXIV Jornada Tècnica de Boví de Carn d'Alcarràs. Es tracta d'una jornada de referència adreçada als ramaders i professionals vinculats a aquest sector. En aquesta ocasió, no s'ha tractat cap temàtica específica sobre la Política Agrària Comú (PAC), sinó que s'ha abordat la "professionalització versus les polítiques econòmiques i socials" que, de retruc, afecten la viabilitat de les explotacions ramaderes bovines. La jornada ha comptat amb la participació de 350 persones inscrites.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 20 d'octubre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


CoopArtesa participa a la Setmana BIO

Estem a la Setmana BIO per l'alimentació ecològica, que se celebra del 15 al 23 d'octubre. Enguany, des d'ECO Artesa, participem de les activitats amb la jornada tècnica "Introducció a la producció ecològica", que tindrà lloc a Vallfogona de Balaguer, demà divendres 21 d'octubre, a l'Escola Agrària.

Consulta el cartell clicant el següent enllaç: bit.ly/3ywfrqO


Jornada tècnica sobre la nova PAC i els ecorègims en cultius herbacis

Aquest proper divendres, 21 d'octubre, a les 19h i a la sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre, durem a terme la jornada tècnica "Nova PAC i Ecorègims en cultius herbacis", durant la qual explicarem com planificar la sembra amb la nova PAC per obtenir el màxim d'ajuts possibles. També exposarem les principals novetats que, a falta de la publicació oficial, s'estan acordant per a la nova Política Agrària Comuna.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 13 d'octubre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Consulta la Newsletter d'aquest mes d'octubre

CLICA AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 6 d'octubre de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


El projecte Baluard de Celler Montsec, a TV3

Ahir dimarts, al TNComarques de TV3, es va explicar el projecte Baluard de recuperació de vinya al Montsec, impulsat pel nostre Celler Montsec. Un dels beneficiaris d'aquest projecte és el Monestir de les Avellanes.

Recupereu el reportatge en aquest enllaç https://bit.ly/projectebaluardTV3