Junta General Ordinària - Gestió de Fems i Purins

Una cinquantena de persones van assistir, el passat divendres 10 de juny, a la Junta General Ordinària de la societat Gestió de Fems i Purins, participada per la Cooperativa d'Artesa de Segre. L'acte va seguir amb un parell de xerrades tècniques i va cloure amb un piscolabis a la sala d'actes de la Cooperativa. Les ponències van ser:
- Què implica la designació de les noves zones vulnerables a la nostra comarca? Els productes orgànics i l'estalvi en fertilització. A càrrec del Sr. Juanjo Esquerda, tècnic del Servei de Sòls.
- Millores tècniques disponibles (MTD) a les explotacions ramaderes, ajudes Next Generation, Anàlisis de risc mediambiental en explotacions ramaderes, etc. A càrrec de la Sra. Rosa Gallart. Enginyera Agrònoma del GSP Lleida.

Podeu consultar l'informe presentat clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 9 de juny de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Celler Montsec, present a la fira TastaVins de Juneda

Celler Montsec estarà present, el proper dissabte 18 de juny, a la fira TastaVins de Juneda. El certamen començarà al matí amb un seguit de jornades tècniques i un concurs de tast a cegues i continuarà a la tarda amb la mostra i tast de 23 cellers i productes de proximitat, juntament amb diferents actuacions musicals. Hi col·labora la Diputació de Lleida, l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi) i la DO Costers del Segre. 

Més informació AQUÍ


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de les Assegurances de Viatge. Llegeix l'article clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 2 de juny de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Blog de CoopArtesa - Equip d'Agrocamp Artesa Corredoria d'Assegurances

Davant l'excés d'informació (i desinformació) que caracteritza el sector de les assegurances, des d'Agrocamp treballem amb rigor i professionalitat, per cobrir les necessitats reals dels nostres clients, actuant de manera ràpida i eficaç i explicant la lletra petita, per evitar sorpreses inesperades.

Llegeix l'article sencer clicant AQUÍ


Celler Montsec, a la VIII Mostra de Vins i Caves de Proximitat d'Agramunt

Celler Montsec va tenir presència, aquest passat dissabte 28, a la VIII Mostra de Vins i Caves de Proximitat "Dvins" d'Agramunt. La mostra, que va aplegar 24 expositors de bodegues, cellers i elaboradors de vi, així com altres expositors de productes alimentaris, té com a objectiu posar a l'abast del públic les degustacions de productes vitivinícoles de la DO Costers del Segre. El programa es va acompanyar amb actuacions musicals i altres activitats per a tots els públics.

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 26 de maig de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Un centenar de persones participen a la Jornada Tècnica sobre fitosanitaris

Un centenar de persones, de manera presencial i en línia, van participar a la Jornada Tècnica sobre "Novetats en la comercialitazació i registre de transaccions de productes fitosanitaris", que va tenir lloc ahir dimarts 24 de maig. Estava organitzada per la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya i es va dur a terme a la sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre. La Jornada forma part de les activitats de formació que aquesta primavera està impulsant CoopArtesa.


Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de la Responsabilitat Civil en les Assegurances de la Llar. Llegeix l'article clicant AQUÍ