Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 23 de març de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


La Montsec Rosada 2021, medalla de plata al Concours Mondial de Bruxelles

La Montsec Rosada 2021 ha obtingut medalla de plata al Concurs Mondial de Bruxelles. Es tracta d'una competició enològica de referència a nivell internacional, que se celebra anualment, on es presenten vins de gran qualitat de tot el món. La fase d’avaluació en categoria de vins rosats va tenir lloc els dies 8, 9 i 10 de març, a la ciutat francesa de Montpeller. 

LA MONTSEC ROSADA 2021: (producció de 1.200 ampolles). Fermentada amb bóta oberta de roure francès. És un vi complex, que sorprèn al seu pas per boca amb un gran pes de fruita i, sobretot, molt diferent. Elaborada amb Cabernet franc 100%. Consulta la fitxa tècnica: bit.ly/4054TKZ

 

CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES

El certamen té com a principal objectiu oferir als consumidors una garantia: reconèixer i diferenciar vins de qualitat, procedents de tot el món i en totes les gammes de preu. Es tracta d’un esdeveniment únic, conegut i reconegut pels professionals i els consumidors del sector del vi a nivell internacional. S’organitza en 4 categories; vins blancs i negres, vins rosats, vins dolços i fortificats i vins espumosos. Experts especialitzats i seleccionats pels seus coneixements i la seva capacitat per degustar tot tipus de vins són els encarregats de puntuar les diferents referències presentades a concurs, de manera independent i professional. Més informació: bit.ly/3luIckt


L'equip ADS de l'Institut Els Planells, es juga la Gran Final de la Lego League Espanya aquest cap de setmana

La Cooperativa d'Artesa de Segre és un dels patrocinadors de l'equip LED'S GO ADS de l'Institut Els Planells, d'Artesa de Segre, que aquest proper cap de setmana (dies 25 i 26 de març) disputarà la Gran Final de la Lego League d'Espanya. Aquesta fira serà possible després de guanyar en la fase de Lleida. L'equip es desplaçarà, ara, a Cartagena (Múrcia). Els hi desitgem molta sort!


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 16 de març de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Visita a una planta pilot de tractament de purins

Aquesta setmana, tècnics i ramaders de la Cooperativa d'Artesa han visitat una planta pilot de tractament de purins. La instal.lació, situada al Berguedà, és propietat de l'empresa UPB Genetic World.


Jornada de formació sobre la nova DUN a la FCAC

La setmana passada, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya va organitzar una jornada de formació sobre la nova DUN. Hi va assistir l'equip de la secció agrària. Volem estar formats i ben informats per poder oferir el millor servei als nostres socis i clients.

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 09 de març de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Iniciem cicle de xerrades a la Cooperativa d'Artesa

Aquest mes de març iniciarem un cicle de xerrades obert a tothom, que durem a terme al llarg de l'any. La primera ponència serà la següent:

La intel·ligència emocional en un món canviant
A càrrec d'Íngrid Ballesta i Josep Gendra (coachs, formadors i psicòlegs)
Divendres 17 de març
19:30h 
Sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre

Us convidem a assistir-hi i a reflexionar sobre la societat canviant que ens ha tocat viure, així com aprendre a fer servir totes les eines que estan al nostre abast per a poder-nos-hi adaptar.


Iniciada la campanya de la DUN 2023

Us informem que, des del passat 1 de març, s'ha iniciat el període per demanar la DUN 2023. Ja sabeu que des de la Cooperativa d'Artesa de Segre us podem ajudar en la realització d'aquest tràmit.

Tingueu en compte que cada any hi ha més obligacions i requeriments, com per exemple:

 • Heu de complir amb la condició d'AGRICULTOR ACTIU, si els ingressos de la DUN i ajuts directes són superiors a 5.000€ anuals bit.ly/agricultoractiu
 • El Departament ja no envia cap carta ordinària. Necessitem un correu electrònic vostre, que consulteu amb freqüència.
 • Comproveu que el número de compte per l'ingrés de la DUN és correcte i el sol·licitant de l'ajut en sigui titular.
 • En cas de societats, necessitem:
  - import total brut dels ingressos de la societat, exercici 2022
  - import dels ingressos bruts agraris, ramaders i subvencions de la DUN, exercici 2022
  - despeses laborals
  - comprovar socis i els seus % de participació
 • Sobretot és obligatori complir amb les normes de CONDICIONALITAT (agrícoles i ramaderes) en tots els casos. bit.ly/41QFBBy


Consulteu el llistat de tràmits i ajuts que es poden sol·licitar amb la DUN bit.ly/tramitsDUN2023

Estem a la vostra disposició,


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 2 de març de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí