Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 24 de març de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Socis i personal de CoopArtesa, assisteixen a PorciFORUM 2022

Aquesta setmana, socis i personal de la Cooperativa (veterinaris i tècnics), també s'han desplaçat a Lleida per assistir al PorciFORUM 2022. L'edició d'enguany, que ha tingut lloc els dies 23 i 24 de març, ha comptat amb un ampli programa de ponències de temàtiques diverses, com sempre entorn al món del porcí.PorciForum ha esdevingut un punt de trobada de referència per a tots els nivells de la cadena productiva.


CoopArtesa participa en una jornada sobre la proteïna alternativa, a la UdL

La Cooperativa d'Artesa de Segre va participar, ahir dimarts, en una jornada sobre la proteïna alternativa com a motor diversificador del sector agroalimentari a Catalunya. Hi va haver intervencions del conjunt d'actors de la cadena de valor alimentària; agricultors, transformadors, indústria, universitat i administració pública.
Des de la nostra cooperativa, vam defensar un model d'agricultura i alimentació de proximitat, que doni valor al producte català, que enforteixi el sector agrari, que aposti per la sostenibilitat global i, finalment, que fomenti el relleu generacional i eviti el despoblament rural.


Visita de la directora general d'INCAVI al Celler Montsec

El passat divendres, 18 de març, el Celler Montsec va rebre la visita de la directora general de l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi), Alba Balcells, per conéixer la feina i trajectòria del nostre celler, així com les varietats conreadas i els vins elaborats. Sumem per promocionar la singularitat dels nostres vins i potenciar el conjunt del territori.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 17 de març de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Articles - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de les ajudes Next Generation per a la digitalització.

Llegiu tot l'article clicant AQUÍ


Agroseguro: Obert el període per assegurar el cereal en cas de pedra o foc

Com cada any, us informem que podeu assegurar la vostra producció de cereal (i altres cultius) per motiu de pedra o foc. Només cal que ens digueu quants quilos voleu assegurar. Consulteu el termini de contractació a continuació: 

  • Cereal d'hivern, obert fins el del 15 de juny de 2022
  • Cereal de primavera, obert fins el 31 de juliol de 2022

D'ALTRA BANDA, totes aquelles persones que van fer l'assegurança integral a l'hivern, ja poden ARA fer les següents tramitacions:

  1. Realitzar modificacions a les declaracions fetes fins l'1 d'abril de 2022
  2. Contractar una assegurança complementària per ampliar la producció assegurada per pedra i foc. Ara també és el moment de fer l'assegurança de les parcel·les de regadiu, si no ho vàreu fer a l'hivern.
  3. Passar sinistre per fauna cinegètica (conills, llebres...) fins el 15 d'abril de 2022
  4. Ampliar el preu d'indemnització en cas de sinistre, contractant l'assegurança MÁS VALOR

Quedem a la vostra disposició per a més informació o per tramitar les contractacions.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 10 de març de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Nou Pla d'Igualtat a la Cooperativa d'Artesa de Segre

En aquest moments, des del Departament de Recursos Humans de la Cooperativa d'Artesa de Segre s'està treballant per a la implementació d'un Pla d'Igualtat, que faciliti la detecció i eliminació de qualsevol tipus de discriminació envers les dones i garanteixi els mateixos drets i oportunitats de la nostra plantilla, sense distinció per gènere.

Aquest pla, que es basa en un estudi previ, ha de fixar els objectius, les estratègies i les pràctiques (sistemes de seguiment i avaluació) que s'han d'assolir i adoptar per a una autèntica igualtat pel conjunt de treballadors i treballadores de l'empresa.


Disponible la nova anyada del vi Garbuix Verema Vermella

Des del Celler Montsec ens informen que ja està disponible El Garbuix Verema Vermella 2021. La tercera anyada exhibeix abundant fruita vermella, fresca i cruixent. 

Podeu adquiri-lo a través de la botiga online del Celler, clicant AQUÍ