Instal·lació de 20 micrositges a la Fàbrica de pinsos

Una altra de les millores que s'han executat durant aquest 2020 ha estat la instal.lació de 20 micrositges a la fàbrica de pinsos. L'ingredient principal del pinso és el cereal, però existeixen altres productes essencials que complementen les fòrmules i que s'afegeixen en quantitats molt més petites. Aquesta nova instal·lació permet la microdosificació, és a dir, aplicar aquests productes essencials que complementen el cereal (correctors, additius o premescles medicamentoses), de manera molt més precisa.


Estrenem newsletter!

Des de la Cooperativa d'Artesa de Segre posem en marxa una nova eina de comunicació; un butlletí electrònic que s'anirà publicant periòdicament amb la informació més destacada de l'entitat (notícies, avisos, activitats...). Esperem que sigui del vostre interès!

Consultar newsletter


Dubtes cens agrari 2020

Dubtes cens agrari 2020


Article sobre la salut animal

"Cal posar en valor la salut animal". Joan Potrony, veterinari responsable de la secció ramadera.

Llegeix l'article


La Cooperativa d'Artesa participa al Congrés anual de FEDNA

La secció de nutrició animal de la Cooperativa va participar, la setmana passada, al Congrés que organitza cada novembre FEDNA, la Fundación Española para el Desarrollo de la Alimentación Animal. Enguany, tot i que ha estat de manera telemàtica, també s'han dut a terme ponències i taules rodones sobre els principals avenços en aquest camp. Es tracta d'un veritable punt de trobada anual per a la gran majoria de nutricionistes i empreses del sector de l'alimentació animal.


Recordatori socis/sòcies: Demanar la llavor

IMPORTANT!

Socis i sòcies, recordeu-vos de demanar la llavor que necessiteu. Com més tard ens ho demaneu, és més probable que no tinguem la llavor sol·licitada o bé que tardem més dies a aconseguir-la. Tingueu en compte que algunes varietats estan augmentant el seu preu. Qualsevol dubte o consulta, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Equip d'Agrària


Verificació obligatòria de les basses de purins

Tràmit obligatori cada 6 anys per a instal·lacions d'emmagatzematge de dejeccions líquides o semi-líquides externes a les naus. La propera verificació s'ha de realitzar abans del 25 de juliol de 2021, tenint en compte que s'ha de fer quan la bassa estigui completament buida.

Més informació


Junta general Gestió de Fems i Purins SL

Informe de resultats 


Declaració Anual de Nitrogen 2020 (DAN)

Per a explotacions ramaderes i agrícoles de més de 4 hectàrees de secà o més de 3 hectàrees de regadiu.

Més informació

 

 


Contractació Línies d'Assegurança Pla 2020

Per a conreus herbacis extensius, fruits secs, olivera i vinya.