Xerrada a la Cooperativa sobre el "Benestar animal"

La sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre va acollir, ahir dimecres, la xerrada "La Certificació Welfair en porcí" sobre "Benestar animal" que de fet, actulament, és una de les qüestions més rellevants dins del sector ramader. 

L'empresa SAICA, juntament amb tècnics de la Cooperativa, va explicar la normativa vigent respecte el "benestar animal", així com també els requeriments que les granges han de complir per obtenir aquesta certificació, que no és obligatòria, però que cada vegada és més demandada. 

Qui vulgui més informació, pot posar-se en contacte amb el departament de ramaderia de la Cooperativa d'Artesa de Segre.


Proves de fertilització orgànica al camp experimental de la Cooperativa d'Artesa de Segre

La Cooperativa d'Artesa de Segre manté, des de fa més de 20 anys, un acord de col·laboració amb el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda rural mitjançant el qual posa, a disposició de l'administració, un camp experimental per a l'estudi de diferents pràctiques agrícoles. 

Aquest matí, per exemple, s'han realitzat proves de fertilització orgànica, amb l'objectiu d'estudiar el resultat d'aquesta pràctica segons la dosi aplicada al terreny. Aquest estudi, que es duu a terme de forma conjunta per ambdues entitats, permetrà millorar en la fertilització de cultius ecològics. 

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 28 d'octubre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Consulta la Newsletter d'aquest mes d'octubre

CLICA AQUÍ


A punt per iniciar la campanya de collita del panís

Us informem que en els propers dies s'iniciarà la campanya de collita de panís a la nostra zona. Les persones que hi estigueu interessades, podeu portar la vostra producció a La Cooperativa.

A més a més, us recordem que a les instal·lacions de Fàbrica tenim en funcionament l'assecador de panís, per si necessiteu d'aquest servei.

Quedem com sempre a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta.


Informe Assemblea General Ordinària 22/10/21

Informe resultats exercici 2020


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 21 d'octubre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Oberta la campanya per assegurar cereal, raïm, olivera i fruits secs

Us informem que ja hem iniciat la campanya d'assegurances de cereal, raïm, olivera i fruits secs. Podeu consultar els terminis de contractació a continuació:

  •  CEREAL D'HIVERN I LLEGUMINOSES (secà i/o regadiu): 20/12/21 Per tal d'obtenir el 5% de bonificació, presentar abans del 15/11/21
  • OLIVERA: 30/11/21
  • VINYA: 20/12/21
  • AMETLLER: 30/11/21
     

EN EL CAS DEL CEREAL: 
Ja podeu contractar l'assegurança de rendiments d'herbacis en secà i en regadiu, amb cobertura de la gelada i per mals de fauna.

  1. Per gaudir de la bonificació del 5%, cal contractar la pòlissa del mòdul 2, integral, abans del 15 de novembre (a excepció de la colza i la camelina). ⚠️ El termini per contractar l'assegurança de COLZA i CAMELINA finalitza el 31/10/2021. 
     
  2. En el moment de fer l'assegurança, tingueu en compte que ha de coincidir amb la DUN que es presenti l'any 2022: nom del titular, parcel·les declarades i cultiu sembrat.

Quedem a la vostra disposició per qualsevol consulta o per tramitar la contractació.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 14 d'octubre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Demanar la llavor per la sembra del cereal d'hivern

Som a la tardor i és hora de preparar la sembra del cereal d'hivern. Per aquest motiu, ja us podeu adreçar al departament d'agrària de la Cooperativa per fer comanda de la llavor que necessiteu a les vostres finques.

Digueu-nos el que voleu el més aviat possible, per tal de poder servir-vos, ja que ens estem trobant que hi ha poca disponibilitat d'algunes varietats.

Moltes gràcies!