Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 7 d'abril de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Celler Montsec, present a la Barcelona Wine Week

Celler Montsec participarà, aquesta setmana, a la Barcelona Wine Week. Un certamen internacional dedicat al món del vi i les noves añades. La nostra bodega està representada a l'stand de la DO Costers del Segre.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 31 de març de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Nou curs subvencionat: Aplicador i manipulador de productes fitosanitaris - Nivell bàsic

Programada nova formació subvencionada pel proper mes d'abril. Un curs d'Aplicador i manipulador de productes fitosanitaris (Nivell bàsic). S'inciarà el dimarts 19 d'abril. Consulteu tota la formació prevista clicant AQUÍ


Consulta la Newsletter d'aquest mes de març

CLICA AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 24 de març de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Socis i personal de CoopArtesa, assisteixen a PorciFORUM 2022

Aquesta setmana, socis i personal de la Cooperativa (veterinaris i tècnics), també s'han desplaçat a Lleida per assistir al PorciFORUM 2022. L'edició d'enguany, que ha tingut lloc els dies 23 i 24 de març, ha comptat amb un ampli programa de ponències de temàtiques diverses, com sempre entorn al món del porcí.PorciForum ha esdevingut un punt de trobada de referència per a tots els nivells de la cadena productiva.


CoopArtesa participa en una jornada sobre la proteïna alternativa, a la UdL

La Cooperativa d'Artesa de Segre va participar, ahir dimarts, en una jornada sobre la proteïna alternativa com a motor diversificador del sector agroalimentari a Catalunya. Hi va haver intervencions del conjunt d'actors de la cadena de valor alimentària; agricultors, transformadors, indústria, universitat i administració pública.
Des de la nostra cooperativa, vam defensar un model d'agricultura i alimentació de proximitat, que doni valor al producte català, que enforteixi el sector agrari, que aposti per la sostenibilitat global i, finalment, que fomenti el relleu generacional i eviti el despoblament rural.


Visita de la directora general d'INCAVI al Celler Montsec

El passat divendres, 18 de març, el Celler Montsec va rebre la visita de la directora general de l'INCAVI (Institut Català de la Vinya i el Vi), Alba Balcells, per conéixer la feina i trajectòria del nostre celler, així com les varietats conreadas i els vins elaborats. Sumem per promocionar la singularitat dels nostres vins i potenciar el conjunt del territori.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 17 de març de 2022. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí