A punt per iniciar la campanya de collita del panís

Us informem que en els propers dies s'iniciarà la campanya de collita de panís a la nostra zona. Les persones que hi estigueu interessades, podeu portar la vostra producció a La Cooperativa.

A més a més, us recordem que a les instal·lacions de Fàbrica tenim en funcionament l'assecador de panís, per si necessiteu d'aquest servei.

Quedem com sempre a la vostra disposició per qualsevol dubte o consulta.


Informe Assemblea General Ordinària 22/10/21

Informe resultats exercici 2020


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 21 d'octubre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Oberta la campanya per assegurar cereal, raïm, olivera i fruits secs

Us informem que ja hem iniciat la campanya d'assegurances de cereal, raïm, olivera i fruits secs. Podeu consultar els terminis de contractació a continuació:

 •  CEREAL D'HIVERN I LLEGUMINOSES (secà i/o regadiu): 20/12/21 Per tal d'obtenir el 5% de bonificació, presentar abans del 15/11/21
 • OLIVERA: 30/11/21
 • VINYA: 20/12/21
 • AMETLLER: 30/11/21
   

EN EL CAS DEL CEREAL: 
Ja podeu contractar l'assegurança de rendiments d'herbacis en secà i en regadiu, amb cobertura de la gelada i per mals de fauna.

 1. Per gaudir de la bonificació del 5%, cal contractar la pòlissa del mòdul 2, integral, abans del 15 de novembre (a excepció de la colza i la camelina). ⚠️ El termini per contractar l'assegurança de COLZA i CAMELINA finalitza el 31/10/2021. 
   
 2. En el moment de fer l'assegurança, tingueu en compte que ha de coincidir amb la DUN que es presenti l'any 2022: nom del titular, parcel·les declarades i cultiu sembrat.

Quedem a la vostra disposició per qualsevol consulta o per tramitar la contractació.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 14 d'octubre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Demanar la llavor per la sembra del cereal d'hivern

Som a la tardor i és hora de preparar la sembra del cereal d'hivern. Per aquest motiu, ja us podeu adreçar al departament d'agrària de la Cooperativa per fer comanda de la llavor que necessiteu a les vostres finques.

Digueu-nos el que voleu el més aviat possible, per tal de poder servir-vos, ja que ens estem trobant que hi ha poca disponibilitat d'algunes varietats.

Moltes gràcies!


Participació d'ECO Artesa a la Setmana Bio per l'alimentació ecològica

ECO Artesa organitzarà una activitat en el marc de la Setmana Bio (del 16 al 24 d'octubre) impulsada pel PAE (Producció Agrària Ecològica) de la Generalitat de Catalunya. L'objectiu és donar a conèixer, durant una setmana, la producció i l'alimentació ecològiques a través de diferents activitats pensades per a tots els públics. 

En el cas d'ECO Artesa, s'oferirà una xerrada presencial amb el nom "Producció Ecològica: nocions bàsiques", que tindrà lloc a la sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre, el dijous 21 d'octubre, a les 10h. 

Per inscripcions o consultar més informació, cliqueu AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 7 d'octubre de 2021. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


L'1 d'octubre es va obrir el termini per presentar el Balanç de Nitrogen en Granja (BNG) 2021

Us informem que des del passat dia 1 d’octubre ja es pot realitzar el Balanç de Nitrogen en Granja (BNG) de la campanya 2021. Aquest tràmit s'ha de realitzar durant l’últim trimestre de l’any.

 • Les explotacions ramaderes que van realitzar el BNG l’any passat han de tornar-lo a presentar enguany, per tal de justificar el manteniment de la reducció de Nitrogen.
   
 • Les  explotacions ramaderes que encara tenen una dieta vigent de nivell 3b en el seu pla de gestió de dejeccions ramaderes (i que, per tant, l’any passat no van realitzar el tràmit del BNG) aquest any SÍ que l'hauran de dur a terme si volen mantenir el nivell de reducció, ja que aquest tipus de dietes deixarà de ser vigent el 31 de març de 2022.
   
 • Les empreses que no cursin el BNG durant aquest campanya tindran l'obligació de modificar el pla de gestió de dejeccions ramadares, aportant més base agrícola o alternatives de gestió, a partir del març de 2022.

Des de la Cooperativa podem realitzar-vos aquest tràmit. Si hi esteu interessats/des, poseu-vos en contacte amb nosaltres.


Assemblea general ordinària 22/10/2021

Convocatòria assemblea (format PDF)

Protocol COVID-19 (format PDF)

Delegació de vot (format PDF)