Article d'actualitat - Agrocamp Corredoria d'Assegurances

Aquesta setmana parlem de les cobertures per fenòmens atmosfèrics i danys elèctrics. Llegeix l'article clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 25 de maig de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Un any més, Celler Montsec present al "Dvins" d'Agramunt

Celler Montsec assistirà, un any més, a la Mostra de Vins i Caves de Proximitat "Dvins" d'Agramunt, que se celebra aquest proper dissabte 27 de maig i que, enguany, arriba a la seva IX edició. Hi haurà música en directe, gastronomia, activitats i representació de 24 bodegues, cellers i elaboradors de la DO Costers del Segre. 

 

 


Xerrada "La irrupció de la intel·ligència artificial en l'ecosistema agrari i ramader", a CoopArtesa

El passat mes de març, vam iniciar un cicle de xerrades, obert a tothom, que continua aquest mes de juny. La segona ponència serà la següent:

La irrupció de la intel·ligència artificial en l'ecosistema agrari i ramader
A càrrec de Pau Llambí (CEO de Marketers Group)
Dijous 1 de juny
19:00h 
Sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre

La intel·ligència artificial ja és una realitat. Com pot incidir als nostres sectors? Presentació i reconeixement d'aquesta nova branca de la informàtica.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 18 de maig de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Participem a les VIII Jornades d'Innovació i Transferència en Cultius Extensius d'Hivern

Dimecres 17 i dijous 18, vam participar a les VIII Jornades d'Innovació i Transferència en Cultius Extensius d'Hivern. És una activitat organitzada pel GENVCE (Grupo para la Evaluación de Nuevas Variedades de Cultivos Extensivos) i l'IRTA, que es va desenvolupar a Sucs (Segrià).

Durant la jornada dde dimecres, es van dur a terme diferents xerrades i ponències i, ahir dijous, visites de camp. Bona oportunitat per compartir experiències i ampliar coneixements!


Cultius experimentals per estudiar l'afectació del canvi climàtic

Aquests dies, treballem en diferents camps de prova que tenim en marxa. Per exemple, fent control de males herbes als cultius ecològics de llenties. Un dels conreus està ubicat a Oliola i el seu estudi es duu a terme juntament amb el servei de fertilització de @ruralcat.gencat.cat i la @universitatdelleida.

Volem comprovar l'adaptació i la resistència de diferents cultius tradicionals al canvi climàtic. La recerca és clau per avançar en l'optimització de la terra i les varietats per cultivar.
 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 11 de maig de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Avisos actualitat - Agrocamp Artesa Corredoria d'Assegurances

Us informem que, donada la situació de sequera que ens afecta i que està provocant un desenvolupament insuficient dels conreus, hem començat a demanar peritació per sinistre de SEQUERA en assegurances de conreus herbacis contractades a l'hivern (integrals).

Si teniu cultius afectats per aquest motiu, us podeu posar en contacte amb nosaltres per telèfon o bé per correu electrònic. Des d'Agrocamp-Agroseguro, farem la comunicació i, posteriorment, els pèrits es posaran en contacte amb vosaltres per visitar els conreus.

Per a més informació, estem a la vostra disposició.


Concurs de fotografia: Busquem fotos per la portada del calendari 2024

BASES DEL CONCURS:

1. Qui hi pot participar? Majors de 16 anys.

2. Quina és la temàtica? Fotografies relacionades amb qualsevol de les activitats de la nostra Cooperativa (agrària, ramadera, vinícola...).

3. Quin procediment cal seguir? Enviar les fotografies mitjançant correu electrònic a l'adreça comunicacio@coopartesa.com.

4. Quina és la data límit per enviar les fotografies? El 28 de setembre de 2023.

5. Qui escollirà les fotografies guanyadores? Les fotografies quedaran exposades a partir de la primera setmana d'octubre a l'Agrocentre d'Artesa. Cada una d'elles tindrà un número assignat. La votació de les fotografies guanyadores serà popular. Tothom podrà escollir una fotografia de totes les presentades, indicant en un paper el número de la fotografia i dipositant aquest paper en una urna ubicada al mateix Agrocentre. Les fotografies també es podran veure a través del nostre compte d'Instagram.

6. La votació es tancarà el 27 d'octubre de 2023. A principis de novembre es coneixeran els guanyadors.

7. El fet de presentar les fotografies al concurs, estableix que els guanyadors cedeixen els seus drets d’imatge a la Cooperativa d’Artesa per poder publicar les obres guanyadores a les xarxes socials, degudament identificades, així com per utilitzar-les pel calendari 2024.

8. El premi: un magnífic lot de productes de proximitat.

9. Ens reservem el dret de modificar les bases en cas de necessitat.