Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 25 d'abril de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Propera xerrada-debat amb Anna Surinyach, "Fotografia i drets humans"

Estem molt contents d'anunciar-vos la propera ponent que acollirem al Cicle de Xerrades anual de La Cooperativa d'Artesa de Segre, l'Anna Surinyach; periodista, fotògrafa i cofundadora de la revista 5W. Aquesta setmana, precisament, ha estat guardonada amb el primer premi en categoria de "Story Portrait" als Instanbul Photo Awards. I, a més a més, la revista 5W ha guanyat el guardó Comunicació SGE 2023, atorgat per la Sociedad Geográfica Española.

SOBRE LA XERRADA: Si intentem recordar algunes de les guerres que han marcat la nostra història; la II Guerra Mundial, la Guerra Civil Espanyola, la guerra dels Balcans, les guerres a l’Afganistan, la guerra d’Ucraïna, el genocidi de Gaza, etc. Hi ha un seguit d’imatges que ens venen a la memòria. Són testimonis gràfics imprescindibles dels conflictes bèl.lics dels segles XX i XXI. Tanmateix, és suficient explicar la guerra amb imatges? Té sentit seguir fotografiant la guerra? Vivim en un moment on aquesta, pràcticament, es retransmet en directe. Així doncs, és aquesta la manera? La fotoperiodista i editora gràfica de la revista 5W, ens explicarà com ha treballat en alguns conflictes del s.XXI, com ha abordat gràficament el tema de les migracions i com l'equip professional de la revista es compromet a buscar noves mirades amb aquest projecte.

Això serà:

  • Divendres, 24 de maig
  • 18h
  • Sala d'actes de CoopArtesa
  • ACTIVITAT GRATUÏTA I OBERTA A TOTHOM

SOBRE LA REVISTA 5W: “5W, Cròniques de llarga distància”, és un projecte fundat el 2015 per un grup de periodistes independents desplegats per Àfrica, Amèrica, Àsia, Europa i Orient Mitjà per explicar el que passa al món. 
La independència és la seva bandera, cap empresa o institució aliena a 5W té accions a la companyia o influeix en els continguts editorials de la revista. Tampoc no depenen de la publicitat: la majoria dels ingressos (més del 70%) ve de les subscripcions i dels que compren els seus llibres i revistes. 
La voluntat d'aquest equip és oferir històries de fons i el context necessari per entendre la política internacional, la guerra i la pobresa. “Perquè cada W mereix un respecte”.


Assistim a la 8a edició de Nutriforum

La setmana passada, vam assistir a la 8a edició de Nutriforum, que es va celebrar en dues jornades. Atents a totes les novetats presentades en el camp de la nutrició i l'alimentació animal. Seguim l'actualitat del sector.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 18 d'abril de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Participem en un Webinar sobre llegums i sistemes de cultius diversificats

Avui dimecres, participem al Webinar "Trabajos en Agronomía de Leguminosas y Sistemas de cultivo diversificados", organitzat per WG3 de la Red Española de Leguminosas (RELEG). La ponència que duem a terme, a càrrec de Roger Berengueres (responsable d'ECO Artesa), porta per títol "Producció de llegums de secà a la Vall del Segre".

Podeu connectar-vos a la jornada de manera gratuïta, però amb prèvia inscripció, clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Divendres, 12 d'abril de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


2a edició del PRIMAVERA WINE a Artesa de Segre

El festival del vi català repeteix aquest any, el dissabte 4 de maig, i nosaltres hi tornem a ser amb Celler del Montsec! Consulta el programa sencer clicant AQUÍ


Ultimes places disponibles!! CURS SUBVENCIONAT

Curs de "Manipulació i aplicació de productes biocides en ramaderia"

  • Serà els dies 16, 18, 23 i 25 d'abril
  • De 17 a 20.15h. 
  • Sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa


INSCRIPCIONS OBERTES
973 400 098


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dimecres, 4 d'abril de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Tast del Celler del Montsec al festival Devaia de Lleida

Celler del Montsec formarà part del programa d'una nova edició del festival Devaia, un projecte sociocultural impulsat per joves emprenedors, que té com a objectiu oferir un espai lúdic per a la promoció del talent de la ciutat de Lleida. Enguany, l'emplaçament serà el Parc Agrobiotech de Lleida ciutat i es durà a terme el dissabte 6 d'abril. 

Celler del Montsec oferirà un tast de vins amb quatre referències: El Mirapallars, l'Astronòmic, el Garbuix Origen i La Montsec Rosada.

Consulta més informació al següent enllaç: bit.ly/3J7iNpg