Concurs de fotografia: Busquem fotos per la portada del calendari 2024

BASES DEL CONCURS:

1. Qui hi pot participar? Majors de 16 anys.

2. Quina és la temàtica? Fotografies relacionades amb qualsevol de les activitats de la nostra Cooperativa (agrària, ramadera, vinícola...).

3. Quin procediment cal seguir? Enviar les fotografies mitjançant correu electrònic a l'adreça comunicacio@coopartesa.com.

4. Quina és la data límit per enviar les fotografies? El 28 de setembre de 2023.

5. Qui escollirà les fotografies guanyadores? Les fotografies quedaran exposades a partir de la primera setmana d'octubre a l'Agrocentre d'Artesa. Cada una d'elles tindrà un número assignat. La votació de les fotografies guanyadores serà popular. Tothom podrà escollir una fotografia de totes les presentades, indicant en un paper el número de la fotografia i dipositant aquest paper en una urna ubicada al mateix Agrocentre. Les fotografies també es podran veure a través del nostre compte d'Instagram.

6. La votació es tancarà el 27 d'octubre de 2023. A principis de novembre es coneixeran els guanyadors.

7. El fet de presentar les fotografies al concurs, estableix que els guanyadors cedeixen els seus drets d’imatge a la Cooperativa d’Artesa per poder publicar les obres guanyadores a les xarxes socials, degudament identificades, així com per utilitzar-les pel calendari 2024.

8. El premi: un magnífic lot de productes de proximitat.

9. Ens reservem el dret de modificar les bases en cas de necessitat.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 4 de maig de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


En marxa una estació meteorològica a Montmagastre

Hem posat en marxa una estació meteorològica a la zona de Montmagastre. Des d'aquest divendres, ja es podran consultar els diferents valors climatològics a la nostra web, així com també veure les dades d'altres estacions meteorològiques properes. 

Trobareu aquesta informació a l'apartat de METEO, al menú superior.


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 13 d'abril de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Assistim a l'entrega dels premis PITA i Ruralapps 2022

Ahir al vespre, 26 d'abril, vam assistir a l'entrega dels premis PITA i Ruralapps 2022, que es va dur a terme a Manlleu (Osona). La consellera d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, va presidir l'acte. Tot i que no hem estat guanyadors, ECO Artesa forma part de la memòria d'aquesta edició, ja que va presentar candidatura amb el projecte "Cultiu de varietats sostenibles i adaptades al terreny per revitalitzar l'agricultura del territori".

Aquests premis valoren la incorporació d’innovacions per a la competitivitat i la sostenibilitat del sector agroalimentari amb el reconeixement a les empreses agràries, l’agroindústria i els joves amb esperit innovador i emprenedor que apliquin noves tecnologies, optimitzin processos i alhora garanteixin beneficis econòmics, de qualitat, d’ergonomia i de seguretat i sostenibilitat de les produccions.


Jornada de camp sobre maneig i fertilització en cultius extensius

Aquest proper dijous, dia 27 d'abril, es durà a terme una jornada de camp sobre maneig i fertilització en cultius extensius. La Cooperativa d'Artesa de Segre hi participa mitjançant la formació que importarà Roger Berengueres, responsable de producció ecològica.

CONSULTEU EL PROGRAMA CLICANT AQUÍ

 

 


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 13 d'abril de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Arriba la 1a edició del Primavera Wine, amb la participació de Celler Montsec

El proper 6 de maig, a Artesa de Segre, tindrà lloc la 1a edició del Primavera Wine, el festival de vi de Ponent, amb la participació de diferents cellers de la DO Costers del Segre, entre ells, Celler Montsec. Serà un esdeveniment amb tasts de vi, tapes, música, gent destacada del sector, entre altres sorpreses. En aquesta publicació us adjuntem el cartell de la jornada, així com l'enllaç a les seves xarxes perquè pugueu consultar tota la informació.

CLICA AQUÍ PER CONSULTAR EL CARTELL DE LA JORNADA

@primaverawine https://instagram.com/primaverawine
@desidium_events https://instagram.com/desidium_events
Més informació a la web: www.primaverawine.cat


Jornada tècnica sobre economies de muntanya

Fem difusió d'aquesta jornada tècnica que tindrà lloc a la Cooperativa d'Artesa de Segre  aquest dijous, 20 d'abril, i us animem a participar-hi!


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 13 d'abril de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí