Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 4 de gener de 2024. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Nova xerrada programada per l'11 de gener

Després dels festius nadalencs, tenim programada una nova xerrada a la Cooperativa d'Artesa, aquí en trobareu els detalls:

TÍTOL: IL·LUSIONS (ALTERNATIVA GLOBAL), UN PROJECTE D'ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA
A CÀRREC DE: JOAN OBIOLS, responsable d'Il·lusions, Alternativa Global
DIA: Dijous 11 de gener
HORA: 18h
LLOC: sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa 

Activitat gratuïta i oberta a tothom. Us hi esperem!!


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dijous, 21 de desembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Donació solidària a l'IRBLleida

Aquesta setmana, hem fet entrega d'una donació de 355€ a l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida. Són els diners recaptats amb la campanya solidària de venda de samarretes de la Cooperativa. Des de la nostra entitat, també donem suport a la recerca, la innovació i la formació en el camp de la salut humana. Gràcies a totes les persones que hi heu col·laborat!

 


Blog de CoopArtesa - Roger Berengueres

Davant la situació climàtica i econòmica actual, cal buscar cultius més resilients a la nostra zona. Un exemple són les lleguminoses, que antigament ja s'havien cultivat aquí i que ens aporten un seguit d'avantatges en diferents àmbits, recollits en aquest article. A més, sabeu que els llegums són part important de la dieta mediterrània?

Llegeix l'article sencer clicant AQUÍ


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dimecres, 7 de desembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Xerrada "Nous reptes a la producció porcina" a CoopArtesa

Aquest dijous 14 de desembre, a partir de les 18h, tenim trobada amb socis, clients i representants del sector ramader a la Cooperativa d'Artesa de Segre.

Carlos Sánchez, cap de la Secció de Vigilància, Lluita i Control de les Malalties dels Animals (DACC), oferirà la xerrada "Nous reptes a la producció porcina. Conscienciació i adaptació al marc normatiu vigent".


Entrada lliure. Us hi esperem!


Preus a Mercolleida del sector porcí

Llotja de Mercolleida: Dimecres, 30 de novembre de 2023. Consulta els preus del sector porcí clicant aquí


Desembre, data límit per algunes contractacions de la pòlissa agrària per cultius herbacis

Després de l'alta sinistralitat de la temporada passada, molts agricultors que produeixen cultius herbacis opten per renovar la pòlissa agrària. A casa nostra, us podeu adreçar a la secció d'Agrocamp Artesa per demanar informació o contractar l'assegurança.

Tingueu en compte que aquest mes de desembre, concretament el dimecres dia 20, finalitzen els terminis de contractació per al cereal d'hivern i per regadiu amb cobertura de fauna silvestre.


Va edició de l'Espinjola't, la festa del vi novell

El passat divendres 24 de novembre, va tenir lloc a la sala d'actes de la Cooperativa d'Artesa de Segre la Va edició de L'Espinjola't, la festa del vi novell. En el marc d'aquesta celebració, es van lliurar els premis als Espinjoladors i Espinjoladores 2023 (organitzats per la revista local La Palanca i el Celler del Montsec). També es va fer el sorteig de la Bota d'Or entre totes les entitats socials, culturals i esportives d'Artesa de Segre. A continuació, podeu consultar la llista de categories i premiats:

  • PREMI JOVE:

Grup d'alumnes de 1r d'ESO INS Els Planells
Per guanyar el premi del cartell de la Marató de TV3 de 2022 i demostrar una vegada més el talent artístic que es desenvolupa a l’Institut Els Planells.

  • PREMI INDIVIDUAL:

Conxita Marsol Riart
Per la seva ampla trajectòria política al servei d’Andorra, que l’ha portada a ser nomenada recentment ministra i número dos del Govern d’aquest país.

  • PREMI COL·LECTIU:

Artesenques Actives
Pels seus 25 anys d’història, durant els quals han treballat a favor de la igualtat i la promoció de les dones.

  • PREMI D'HONOR:

Bombers Voluntaris
Pels seus més de 40 anys de voluntariat al servei del territori i del país, durant els quals nombrosos bombers han rebut reconeixements individuals.

  • PREMI COOPERATIU:

Robert Porta i Roig
Pel seu esperit de recerca i recuperació del patrimoni col·lectiu, i la confiança dipositada en el Celler del Montsec, treballant plegats i amb objectius comuns de gran valor per al territori.

  • SORTEIG DE LA BOTA D'OR:

Entre totes les entitats socials, culturals i esportives del municipi.
Grup de teatre d'Artesa de Segre